Podela lifleta sa kratkim vodičem o pravima potrošača

17. Februar 2012.

BOR, februara 2012. Aktivisti i volonteri projekta Edukacija potrošača o njihovim pravima, delili su tokom januara liflete – kratki vodič o pravima potrošača.

Lifleti su podeljeni na dve lokacije, kod Stare tržnice i Doma zdravlja, a zbog loših vremenskih prilika, odložena je podela promotivnog materijala u selima Zlot i Veliki Krivelj.

Meštanima mesnim zajednicama Mladost, Staro selište i Novi gradski centar, podeljeni su anketni listići. Na osnovu podataka koje budemo sakupili iz ankete, sagledaćemo mišljenje građana o kvalitetu pružanja usluga javnih preuzeća i ustanova u Boru, šta im smeta i da li imaju sugestije kojima bi se poboljšalo pružanje usluga.

Aktivisnti UG Pištaljka Saša Trifunović i Pokreta potrošača opštine Bor Zoran Andrejić, održali su konferenciju za novinare na kojoj su medijima predstavili projekat, a to je emitovano na regionalnoj televiziji Bor (prilog i gostovanje u jutarnem programu) i TV Sezam (dva priloga i gostovanje u emisiji). O projektu je pisao i nedeljnik Borski problm.

Podela lifleta